Vinsmaking i Roma

(3 omtaler)

Bli med på vinsmaking i hjertet av Roma. Dette passer både for de som er nysgjerrig på de lokale vinene, eller for de som  vil prøve viner fra et spesielt distrikt. Vinsmakingen kan kombineres med en liten spasertur i området eller lunsj. Send oss en melding og så lager vi sammen et opplegg som passer for dere.

Beskrivelse

I Italia har de fleste restauranter husets vin som pleier å være bra, i alle fall rimelig, og i de beste tilfeller begge delene. Enkelte spisesteder har en vinliste som er fem ganger så lang som menyen, og det kan være vanskelig å velge.

Vi organiserer vinsmaking der du  kan få en liten innføring ved å prøve tre-fire italienske viner (musserende, hvit-, rosé- og rødvin) eller kanskje bare røde eller hvite viner.  For viderekomne kan man også fordype seg i et særskilt distrikt og se hva de forskjellige produsentene får ut av den samme druetypen. Selv om solen og vinden gjør sitt for at druen skal få den rette aromaen, er det produsenten som høster den inn på det rette tidspunktet og arbeider videre med den.

3 omtaler for Vinsmaking i Roma

  1. Christian

    Vinsmaking i Roma på en flott og karakteristisk vinbar.

  2. Anders Kristiansen

    Veldig god vin!

  3. Mariann og Arvid

    Kunnskapsrik sommelier, lærerikt og artig!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *