Rett til bords med selvlagd pizza

På en av Romas beste pizzarestauranter har du mulighet til å bake din egen pizza. Deigen er ferdig hevet, du kjevler den ut, og fyller den med akkurat hva du ønsker. Deretter bærer det rett til bords med selvlagd pizza og kanskje en iskald øl?

Kurset foregår på restaurant Popi Popi i Trastevere, hvor restaurantens eier vil vise oss hvordan man lager en god pizzadeig. Innføring i kjevleteknikk, hvordan man legger fyllet på og til sist hvordan pizzaen stekes i en ekte pizzaovn oppvarmet med ved.

Kurset foregår på italiensk av restaurantens eier og vi deltar med norsktalende person som er med under hele kurset. 

Tidspunkt: kl 18.00
Varighet: Så lenge dere ønsker å bli sittende på restauranten.

Det serveres:
Romerske forretter, pizza formet etter din egen kreativitet, husets vin/øl/brus og vann.

Om ønskelig er det mulig å utvide menyen med dessert, kaffe og likør.

Minimum 4 personer

Kontakt arrangør:

post@italiapartner.no / telefon: +47 98209041

6 Comments

  1. Takk for en fantastisk kveld på Popi Popi. Det var et særdeles vellykket arrangement, hvor vi koste oss masse!
    Dette har satt spor og er en opplevelse vi aldri kommer til å glemme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *